60+ fit

60+70+en Fit en revaladatie zijn programma's voor mensen vanaf 60 / 70 jaar en ouder, en voor personen  die gerevalideerd hebben en aan een goede conditie willen of blijven werken. De training is vooral interessant voor mensen die wat meer moeite beginnen te krijgen met het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten. Het is een goede manier om te werken aan een betere conditie.

Mensen boven de 70 krijgen meer moeite met dagelijkse handelingen, zoals traplopen, boodschappen doen, iets oprapen van de grond, huishoudelijke werkzaamheden. En ze worden sneller moe na bijvoorbeeld een dagje uit. Gelukkig kunt u zelf veel doen om in een goede conditie te blijven.

De training is speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep. Het doel van de training is dat u de dingen die u gewend bent te doen, kunt blijven doen.

Wat kunt u verwachten?
De oefeningen beginnen eenvoudig. De zwaarte wordt langzaam verhoogd, zodat uw algemene conditie verbetert. Ook worden de oefeningen langzaam moeilijker. In het dagelijkse leven moet u immers ook handelingen in allerlei situaties uitvoeren. De docent kan ook samen met u bekijken hoe u ook na afloop van de training uw conditie op peil kunt houden. U zult merken dat u zich fitter gaat voelen en dat het uitvoeren van uw dagelijkse handelingen gemakkelijker gaat. Uiteraard is na afloop ook tijd voor te socializen.

De traingen vinden plaats op rustige tijden bij vitaliteits centrum Forster. Zodat wij onze aandacht geheel op u kunnen richten.

Maandag van 11.30-12.30 uur
Donderdag van 16.00-17.00 17.00-18.00 uur
Vrijdag van 11.30-12.30 uur

Mochten deze tijden niet schikken vraag naar welke mogelijkheid er evt. nog verder voor u zijn