Rösti koolhydraatarm

Rösti koolhydraatarm

  • 400 gr Bloemkoolrijst evt kant en klaar
  • 1 ui(en)
  • 1 kleine courgette
  • olijfolie 1 eetlepel
  • 2 eieren loskloppenflinke hand verse dille
  • vers gemalen peper, zout, paprika poeder evt. kerriepoeder
  • evt. parmezaanse kaas, champignons en paprika
  • salade van geraspte rode kool en witte kool met azijn, mosterd, 

 De bloemkoolrijst de courgette en ui maalde ik in een klein hakmolentje.

  1. Snipper de ui. schaaf de courgette in stukjes
  2. Bak de ui samen met de bloemkool in een grote koekenpan of wok in wat olie op matig vuur aan. Voeg courgette toe flink kruiden. Klop de eieren los met peper en zouten laat met een deksel erop zachtjes 5-10 minuten garen. Of zet in oven.
  3. Mocht je dit lekker vinden bak champignons en of paprika in weinig olie aan en serveer dit op de rösti.
  4. Schaaf er aan tafel nog wat Parmezaanse kaas er over en een draai uit de pepermolen. En dan nu snel smullen!

No Comments


Please login to leave a comment.