​Spaghetti met seranoham en gele courgettelinten.

Spaghetti met seranoham en gele courgettelinten.

 2 personen Per persoon)     

 Ingredienten: 500 gram mini roma tomaatjes,

100 gram spaghetti ongekookt

 3 sjalotten

2 gele courgettes

4 takjes oregano

60 gram seranoham

25 gram oude kaas flakes

3 tl balsamico azijn  

2 eetlepels olijfolie

 peper en zout.

 

Bereiding: 1)Verwarm oven op 200 graden. Kook 1 liter water met zout voor de spaghetti. Leg de mini tomaatjes in een ovenschaal en besprenkel met de balsamico azijn en 1 eetlepel olie, bestrooi met peper en zout en bak in oven 15 minuten.

 

2)Kook ondertussen de spaghetti.

 

3) Snipper de sjalot, schaaf de gele courgette met een dunschiller of kaasschaaf in dunne lange linten. Ris de blaadjes van de takjes oregano en snijd de blaadjes fijn.

 

4) Verhit 1 lepel olie in een wok en fruit de sjalot, voeg de gourgettes en oregano toe. snijd de seranoham in repen.

 

5) Voeg de spaghetti en de de helft van de kaas toe aan het courgette mengsel, breng op smaak met peper en zout.

Voeg het grootste deel van de seranoham toe.

 

6) serveer het gerecht over de borden, garneer met de over gebleven seranoham en kaas en met de mini roma tomaatjes

 

No Comments


Please login to leave a comment.