Vegetarische curry

Vegetarische curry 2 personen

Ingrediënten

  • 80 g basmatirijst (ongekookt) gekookt 200 gram
  • 2 gele paprika's (liever grotere portie dan 3 paprika”s)
  • 2 el zonnebloemolie
  • 175g Quorn stukjes (schaaltje à 175 g)
  • 2 el Indiase currypasta (pot) (vries de rest in ijsblokjes vorm in zodat je deze in kleine hoeveelheden in gerechten gebruiken kunt)
  • 400 g tomatenblokjes (blik) (liever grotere portie dan 2 blikken)
  • 30 g amandelschaafsel (zakje)

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika's in stukjes.
  2. Verhit in een braadpan de olie en bak de quorn ca. 5 min. Voeg de paprika toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de currypasta en de tomatenblokjes toe en laat nog ca. 10 min. sudderen.
  3. Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Verdeel de rijst en de curry over borden en garneer met de amandelen.
  4. Bij grotere portie extra kruiden evt. met Ras el hanud kruiden

No Comments


Please login to leave a comment.