Vragen? Bel ons: 06 43759142

Figuur correctie/sporten

Buiten het feit dat elke sportvorm die we aanbieden zorgt voor vetverbranding,spier opbouw, conditie en geestelijke ontspanning, bieden we een aantal producten aan die figuur corrigerend werken.

Tfm cabine (warmte afslankcabine) zorgt

  • Blijvend optimaal resultaat
  • Bijna geen spierpijn
  • Medisch verantwoord programma
  • Extra calorieverbranding dankzij afterburn-effect

Afslanken op plekken waar jij het wilt
Het TFM-programma stem ik af op je gewicht, leeftijd, conditie en gezondheid. Na verloop van tijd kunnen we de oefeningen verzwaren. Verschillende intensiviteitsniveaus zorgen voor een blijvend optimaal resultaat. Je conditie blijft op peil en je figuur wordt gecorrigeerd. Door de oefeningen en evt. het voedingsadvies verlies je al centimeters na ongeveer 10 sessies, op de plekken waar je dat graag wilt. Wij adviseren je om twee keer per week een TFM-training te doen van 45  minuten.

Ozon cabine
Als je ook een strakkere en elastische huid wilt, adviseren we de TFM-training te combineren met de ozoncabine. Dat zorgt ook voor een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en werkt tegen cellulite. Na je TFM-training maak je dan 30 minuten gebruik van de ozon.

Iets voor jou?
Is TFM-training de meest effectieve behandeling voor jou? Dat hangt af van verschillende factoren. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en laat je ook de alternatieven zien. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

informatie Forster vitaliteit 06 43759142

Betterbelly afslankband 

Een nieuwe manier om plaatselijk te vermageren. Het programma is speciaal gericht op de taille. Het principe van Better Belly is gebaseerd op traditioneel sporten in een fitness centrum maar dan met een speciale infrarood tailleband. Better Belly heeft raakvlakken met het sporten in een warmtecabine maar is specifiek gericht op het overtollige buikvet.

Sporten met een Infrarood Tailleband

Als je op de traditionele manier gaat sporten ken je wellicht het probleem van een koude buik. Van die wetenschap heeft  Better Belly handig gebruik genaakt. In onze geselecteerde sportschool volg je een speciaal samengesteld fitnessprogramma op de gebruikelijke fitness apparaten zoals de crosstrainer en loopband. Het verschil zit hem in een speciale tailleband met infrarood straling, de Better Belly. Hierdoor zul je merken dat je buik tijdens het sporten wel warm wordt. De infrarood warmte trekt diep in het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding. De warmte van de Better Belly wordt verhoogd naar 55 graden en omdat je erbij gaat bewegen moet je lichaam zijn best doen om deze warmte kwijt te raken. De vetverbranding in de buikzone wordt hierdoor met 100% verhoogd. 

informatie Forster vitaliteit 06 43759142


Body wrap

 Natuurlijke manier om afvalstoffen te verwijderen

 Slank in centimeters zonder moeite!

Een body wrap komt uit Amerika, en is een manier om op een natuurlijke wijze afvalstoffen weg te spoelen uit het lichaam. Op deze manier kun je in korte tijd plaatselijk wat centimeters verliezen. De huid wordt bovendien steviger en strakker. Tijdens deze body wrap is het noodzakelijk dat je veel water drinkt, zodat de afvalstoffen snel het lichaam kunnen verlaten door middel van transpiratie of urineren.

Natuurlijke manier om afvalstoffen te verwijderen

Door gebruik te maken van dode zee modder gedrenkt in zwachtels in combinatie met en van te voren scrub behandeling zorgt deze combinatie ervoor dat je afvalstoffen afvoert naar het lymfesysteem. Op deze manier kunnen de afvalstoffen uit het lichaam gespoeld worden, mits je veel water drinkt in de drie dagen na de body wrap. Het verschil tussen ervoor en erna is vrijwel direct meetbaar. Wij meten bijvoorbeeld de omtrekken van je lichaam voor de body wrap en ná de bod wrap. Dan zul je merken dat er een verschil is in centimeters.

Hoe werkt de body wrap?

Als eerste neem je een warme douche, met scrub dit zorgt ervoor dat de poriën goed open gaan en de dode zeemodder makkelijk in de huid trekt. Tijdens deze behandeling is het dus heel belangrijk dat je veel water drinkt, niet zo zeer tijdens het dragen maar vooral de dagen na de wrap behandeling, want hierdoor kunnen de afvalstoffen goed het lichaam verlaten. Drink minimaal twee liter per dag. Ga rustig liggen en ontspan, neem de tijd hiervoor en wij zorgen dat je lichaam goed warm verpakt is. Als je het prettig vindt kun je er in slapen. Tijdens de behandeling kun je een lichte tinteling voelen, dit betekent dat de behandeling werkt. Na de behandeling wrijven we de zeemodder die op je huid zit verder in, je zult meteen merken dat je huid zachter en strakker is geworden. Na 3/4 dagen kun je deze behandeling weer doen. Voornaamste regel blijft: veel drinken!

Waarom is het drinken van water dan zo belangrijk?

Deze methode is een verstevigend en verstrakkend proces dat resultaat geeft door het lichaam te ontgiften. Daarom is het drinken van veel water belangrijk, want hierdoor worden de afvalstoffen naar het lymfesysteem vervoerd en uitgespoeld.

Body wrap tegen cellulitis en het verbeteren van de huid

Een body wrap is een ideale manier om afvalstoffen te verwijderen. Maar daarnaast is het ook absoluut aan te raden voor je huid. Doordat de verzorgende stoffen in de huid trekken, krijgt je huid de nodige verzorging en dat resulteert in nog meer voordelen, zoals:

  • Het verstrakt en verstevigt de huid.
  • Vermindert de aanwezigheid van cellulitis, spataders en striae.
  • Verbetert de teint en structuur van de huid.
  • Verbetert de contouren van het lichaam.
  • Verzorgt en verzacht de huid.

Hoe snel zie je resultaat?

Elk lichaamstype is verschillend en reageert anders op een behandeling. Bij de een kan het sneller gaan dan bij de andere. Ook hier geldt dat deze wrap het beste werkt bij een gezonde levensstijl. Helpt het echt om af te slanken?

Een body wrap helpt absoluut voor het snel verwijderen van afvalstoffen en heeft een positief effect op de huid. Wil je het gebruiken als afslankmethode om echt veel kilo's kwijt te raken dan is dit niet het juiste middel om je volledig op te focussen. Om blijvend af te slanken is een gezonde levensstijl nodig en veel beweging. Je kunt het gebruiken als extra middel tijdens je dieet. Het draagt zeker bij aan verlies van centimeters en een gezonde en stevige huid. En dan in combinatie met een gezonde levensstijl kun je kilo's verliezen.

3 behandelingen 90 minuten €179.50 per behandeling € 69.50

 Voor info of het maken van een afspraak Marlies Förster 0643759142