Vragen? Bel ons: 06 43759142

Avond vierdaagse

Op maandag 20 mei, dinsdag 21 mei, donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei kan er vier avonden gewandeld worden. Woensdag is rustdag.
Er zijn drie verschillende afstanden: 2,5 km, 5 km en 10 km. Deze laatste twee zijn nieuw.
De start en finish is elke dag bij het Raadhuisplein. 

Bij de Avond4daagse Landgraaf draait alles om gezellig en sportief bezig zijn. Iedereen is welkom om mee te lopen, zowel jong als oud.
De routes voeren door en langs mooie plekjes van Landgraaf, plekken die je misschien nog nooit gezien hebt!
Voor iedere avond is een andere route uitgestippeld en wandel je in je eigen tempo. Halverwege de routes is een stempelpost met drinken en gezonde snacks.
Op het Raadhuisplein zijn elke avond allerlei activiteiten, ook voor als je niet mee kunt lopen.
Kortom, de Avond4daaagse is echt de moeite waard!

Gezelligheid op het Raadhuisplein

Uitgewandeld? Kom je iemand aanmoedigen of gewoon voor de gezelligheid? Op het Raadhuisplein is elke avond van alles te beleven. Bij het ‘riglet park’ van SnowWorld kunnen de allerkleinste snowboarders een ritje maken en er staat een springkussen. Ook muziek ontbreekt uiteraard niet en er is een gezellige bar voor koffie, thee en frisdrank.

Opening 20 mei 17.30 uur (Mocht je om deze tijd kunnen, zal dit zeer de moeite waard zijn! Vertrek bij Forster vitaliteit 17.15 uur, kun je deze tijd niet dan start je gewoon zelfstandig later. Tussen 17.00 en 19.00 uur

Dinsdag 21 mei, donderdag 23 en vrijdag 24 mei  voor wie gezamelijk lopen wil, start 18.00 uur bij Förster vitaliteits centrum.

Feestelijke finaleavond 24 mei

Vrijdagavond 24 mei belooft een spectaculaire finaleavond te worden met veel entertainment! De van trots stralende gezichten van de deelnemers die na vier dagen de wandelmedaille in ontvangst nemen, vormen natuurlijk het hoogtepunt. Met een laatste ereronde over het Raadhuisplein en een heus ontvangst door een speaker worden alle lopers feestelijk binnengehaald. Uiteraard zijn hierbij toeschouwers van harte welkom! Dus nodig je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden, buren en collega’s uit! Er staat op het plein een kraam waar je eventueel een bloemetje kunt kopen. Uiteraard denken we ook aan de inwendige mens. Naast de bar hebben we een zeer bijzondere eetgelegenheid weten te strikken.