Vragen? Bel ons: 06 43759142

Avondvierdaagse landgraaf met Forster vitaliteits centrum

Avondvierdaagse Landgraaf met Forster vitaliteit 20,21,23 en 24 mei!

Op maandag 20 mei, dinsdag 21 mei, donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei kan er vier avonden gewandeld worden. Woensdag is rustdag.

Er zijn drie verschillende afstanden: 2,5 km, 5 km en 10 km. 
De start en finish is elke dag bij het Raadhuisplein. Je kunt je nu inschrijven oa bij Forster vitaliteits centrum

Bij de Avond4daagse Landgraaf draait alles om gezellig en sportief bezig zijn. Iedereen is welkom om mee te lopen, zowel jong als oud.
De routes voeren door en langs mooie plekjes van Landgraaf, plekken die je misschien nog nooit gezien hebt!
Voor iedere avond is een andere route uitgestippeld en wandel je in je eigen tempo. Halverwege de routes is een stempelpost met drinken en gezonde snacks.
Op het Raadhuisplein zijn elke avond allerlei activiteiten, ook voor als je niet mee kunt lopen.
Kortom, de Avond4daaagse is echt de moeite waard!

Wandel mee!

Forster vitaliteit hoopt op een deelname van 50 wandelaars, ook vriend, vriendin of opa en oma mogen mee! Dit jaar wordt stiekem gehoopt de 1000 te passeren. Met de toevoeging van de 10 kilometerroute denken we ook de langere afstandswandelaars te bereiken. Met z'n allen doen we in ieder geval  onze stinkende best er  iets heel moois van te maken. Dus mensen, meld jullie aan! Ons motto is: bewegen is gezond en samen wandelen is gewoon gezellig en fun!”

Gezelligheid op het Raadhuisplein

Uitgewandeld? Kom je iemand aanmoedigen of gewoon voor de gezelligheid? Op het Raadhuisplein is elke avond van alles te beleven. Bij het ‘riglet park’ van SnowWorld kunnen de allerkleinste snowboarders een ritje maken en er staat een springkussen. Ook muziek ontbreekt uiteraard niet en er is een gezellige bar voor koffie, thee en frisdrank.

Opening 20 mei

Op de openingsavond maandag 20 mei vindt op het Raadhuisplein het ‘KERNgezond’-festival plaats. Je kunt meedoen aan unieke activiteiten die te maken hebben met gezond bewegen en gezonde voeding. Zo kun je meedoen aan een rollatorrace, is er een rolstoelparcours en kun je een smoothie maken door hard te fietsen. Hoe leuk is dàt!

Feestelijke finaleavond 24 mei

Vrijdagavond 24 mei belooft een spectaculaire finaleavond te worden met veel entertainment! De van trots stralende gezichten van de deelnemers die na vier dagen de wandelmedaille in ontvangst nemen, vormen natuurlijk het hoogtepunt. Met een laatste ereronde over het Raadhuisplein en een heus ontvangst door een speaker worden alle lopers feestelijk binnengehaald. Uiteraard zijn hierbij toeschouwers van harte welkom! Dus nodig je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden, buren en collega’s uit! Er staat op het plein een kraam waar je eventueel een bloemetje kunt kopen. Uiteraard denken we ook aan de inwendige mens. Naast de bar hebben we een zeer bijzondere eetgelegenheid weten te strikken.

Inschrijving geopend!

Reserveer de week van 20 mei in je agenda en schrijf je nu in via info@forstervitaliteit.nl of geef je op bij Forster vitaliteits centrum
Het inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon voor de hele Avond4daagse. Mocht je interesse hebben in een avond vierdaagse Tshirt met Forster vitaliteits logo kan dit eveneens voor € 5.00 aangekocht worden. Hiervoor ontvang je dan op 20 mei een startpakket, water en diverse snacks tijdens het wandelen en op de slotavond een medaille en evt. het t shirt.
Starten kan dagelijks tussen 17.00 uur en 19.00 uur vanaf het Raadhuisplein. Houd ook de Facebook-pagina ‘Avond4daagse Landgraaf’ in de gaten!

Wij hopen op jullie deelname! Leon en Marlies Förster