Vragen? Bel ons: 06 43759142

Belangrijk*

Landgraaf 25-3-2020

Beste leden van Förster vitaliteits centrum

Ten allereerste willen wij jullie bedanken voor de steun en het begrip wat jullie naar ons getoond hebben, in de vorm van woorden, apps, mails en telefoontjes. Dat jullie begrip tonen hoe lastig het voor ons is. Vooropgesteld dat we hopen allemaal gezond te blijven toont tot nu toe een hele grote groep begrip voor ons als ondernemers. De corona pandemie brengt veel vragen met zich mee. De overheid heeft besloten, dat we vanwege het corona virus voorlopig sluiten. Op dit moment namelijk tot 6 april. Hierna hopen we weer snel open te gaan evt. met aangescherpte maatregels.

Jullie overeenkomst loopt gewoon door, maar wij zullen jullie de tijd die wij genoodzaakt zijn te sluiten, als vrije tijd achter je contract (indien je dit wenst) of indien je al langer lid bent wordt samen overeengekomen na de Corona crisis welke maand(en) je geen abonnement kosten of evt minder (naar gelang de niet gesporte tijd) hoeft te betalen.

Hierdoor heb jij geen financiële nadelen!!!

Wij bieden jullie de grootst mogelijke transparantie.

Op dit moment bieden wij waar mogelijk steun in de vorm van thuis sporten door middel van uitlenen van sport artikelen, telefonische en mail contacten daar waar nodig.

Zodra wij meer weten zullen wij dit direct door sluizen. Tot dan vragen wij vriendelijk om geduld.

Niet alleen prive personen, gezinnen met kinderen, oudere personen, logistiek, horeca, kleding zaken en fitness studio’s etc. worden op de proef gesteld door de problemen die dit met zich meedraagt.

 

Wij vragen dan ook om begrip en solidariteit in deze moeilijke tijd. Help elkaar waar mogelijk.

Wij doen ons uiterste best om een goede oplossing voor iedereen te vinden. Door rekening met elkaar te houden zullen we deze moeilijke tijd doorstaan.

Wij kijken nu al uit naar de tijd na Corona, waar we weer vrij kunnen bewegen en sporten.

We komen alleen goed door deze tijd als we tezamen de problemen het hoofd bieden en gezamenlijk aan werken.

 

Wij hopen op jullie steun en begrip. Blijf gezond en veel sterkte in deze onzekere tijd.

Liefs Leon en Marlies