Vragen? Bel ons: 06 43759142

Verhuizen!

Beste leden, wij hebben het al eerder gemeld: we gaan verhuizen. Op 28 februari krijgen we de sleutel van sportlaan 3 in Landgaaf. Nu ook helemaal duidelijk is wanneer dit gaat gebeuren is het tijd om jullie bij te praten. Medio 2022 deed ons dit besluit nemen. Voor ons is dit een proces met verschillende invalshoeken en te nemen beslissingen. Sportpark Ter waerden ligt buiten het woongebied tegen weides en bosrijke omgeving. Hierdoor biedt het de mogelijkheid met gelegenheden buiten te sporten. Vooral ook helemaal fantastisch voor de boot camp trainingen in voorjaar en zomer. Er zijn veel parkeer mogelijkheden. Bij binnenkomst een halletje en een gemoedelijke wacht ruimte waar ook de koffie thee corner gecreƫerd gaat worden.

In deze ontvangstruimte is een aparte ruime omkleed ruimte met locker kastjes en een aparte toilet. Van hieruit gescheiden door een deur bevindt zich de sport ruimte, waar de lessen gaan plaats vinden. In een hoek gedeelte van deze ruimte worden enkele apparaten uitgebreid in totaal zullen er 4 loopbanden, 4 hometrainers en 2 crosstrainers aanwezig zijn die zoals altijd in combinatie met de afslank warmte band gebruik kunnen worden.

Daarbij beschikken we over 4 aparte ruimtes gescheiden door deuren waarvan 1 kantoor ruimte word waar de coaching gesprekken zullen plaatsvinden. Een ruimte word gebruikt voor de personal trainingen en 1 kamer voor de infra rood cabines.

Wat veranderd? De spinning van maandag gaat plaatsvinden van 19.30-20.20 uur dus 30 minuten later als wat nu  gewend dus vanaf 3 april 2023.

Vanaf woensdag 5 april gaat de bootcamp weer plaatsvinden start 19.00 uur vertrek.

Nieuw! In de maand april bieden wij voor diegene die dit graag wil professionele mindfulness lessen aan en wel op woensdag   5-4 12-4 19-4 en 26-4 van 19.00-20.00 uur. Maximaal kunnen hier 15 personen aan deelnemen. wil je dit graag geef je op, maar graag alleen als je het zeker weet. En houd s.v.p in de gaten mocht je door omstandigheden dan toch niet kunnen meldt je af. Helaas gebeurt het wekelijks 10 tallen keren dat mensen zich niet afmelden of veel te laat waardoor andere personen niet of niet meer (door kortstondig annuleren) kunnen deelnemen.

Gedurende de maand april zullen  de aerofit/zumba lessen op woensdag avond niet plaatsvinden. Wil je van loopband of ander apparaat gebruik willen maken dit graag voor 19.00 uur, overleg evt even. 

Misschien van de bootcamp gelegenheid gebruik maken?

Super!  De workout lessen kunnen nu uitgebreid worden naar 15 personen hierdoor voor 33 personen wekelijks meer mogelijkheden

Wist jij ook dat de donderdag ochtend om 10 uur een fitles plaatsvind? Deze les is door iedereen te doen of je nu 83 bent minder handig of beperkt. Sport spel lenigheid balans alles passeert de revue.

En wist jij ook dat de BBB training op vrijdag ochtend van 8.30-9.00 uur als extra les gebruikt mag worden? cadeautje!

De maand maart gaan we benutten om alles te schilderen, nieuwe vloer, raam decoratie en nieuwe belletering. Wij verheugen ons jullie op onze nieuwe locatie te ontvangen op maandag 3 april 2023 vanaf 8.30 uur.

Op naar een nieuwe uitdaging, gezond en fit.

Liefs Leon en Marlies