Vragen? Bel ons: 06 43759142

Schoonheidssalon

 Bij schoonheidssalon

 Marlies Förster draait het allemaal om u. Het doel is om zowel uw innerlijke als uiterlijke schoonheid volledig in balance te brengen. U bent op het mooist, als u zich fijn voelt. Een bezoek aan een beautysalon is bij uitstek de plek voor ontspanning, even niets moeten, maar genieten van de individuele zorg en de aandacht. Een variatie aan gezichtsbehandelingen, maar ook kunt u terecht voor Anti-age, huid verbeterende behandelingen, lichaamsbehandelingen, haar en hand verzorging.

Ozontherapie voor een strakkere, gladde huid

In de afslank- en bewegingsstudio worden de oefensessies aangevuld met ozonbaden. In de ozoncabine doet u geen oefeningen, u kunt er 30 minuten heerlijk relaxen. Tijdens de ozon-zuurstoftherapie worden uw huid en spierweefsels echt verwend. Ozon zorgt ervoor dat de stofwisseling en de bloedsomloop gestimuleerd worden, zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Het resultaat is minder cellulitis en een strakkere, gladde huid. Ozon ondersteunt het afvallen en verstevigt de huid- en spierweefsel waardoor u na het afvallen letterlijk lekker in u vel zit. Ozon helpt ook bij doorbloedingsstoornissen. Doorbloedingsstoornissen, zoals bijvoorbeeld krampen in de kuiten, prikkelingen in de ledematen of soms zelfs hoofdpijn kunnen door de ozontherapie verminderen.

De voordelen van ozon:

Revitaliseert je huid en geeft je een jongere en strakke uitstraling Zorgt voor extra energie in de huid: je voelt je weer jong en herboren Verbetert doorbloeding en vermindert zichtbaar cellulitis

10 behandelingen € 69.50