Vragen? Bel ons: 06 43759142

Gezichtsbehandeling heren

De meest gestelde vraag is wel, wat is het verschil tussen een mannen en een vrouwenhuid, is er wel een verschil?

De mannenhuid:
Heeft een sterkere verhoorning
Is vochtarmer
Heeft meer bindweefsel
Produceert meer talg
Is heel gevoelig


Daardoor treden ouderdomsverschijnselen ( zoals rimpels) later op. Maar als deze optreden, dan zijn ze sterker en stugger. Daarom is het voor de man nog belangrijker om al in een vroeg stadium dit proces te voorkomen. Minimaal 10 minuten huidverzorging per dag is een
goede investering, voor nu en voor de toekomst.

Tarieven:
Reinigen van de huid
Reinigen, peeling, verwijderen van onzuiverheden, afsluitend met een masker. Dit geldt niet voor de huid met heel veel onzuiverheden.
€29,50

Complete gezichts behandeling: 
Reinigen, peeling, dan worden de onzuiverheden verwijderd, waarna een massage volgt, afsluitend een masker.
€ 45.00
90 minuten

Naast scheren moet je waken voor overtollig haar. Haar uit de neus of oren is nou eenmaal niet bepaald charmant. Vergeet ook je wenkbrauwen niet, je hoeft ze niet echt te epileren, maar let vooral op de losse haren die uitsteken. Daarnaast kan het verstandig zijn om haren tussen beide wenkbrauwen te verwijderen, ( middels door te harsen) het is immers de bedoeling dat je twee wenkbrauwen hebt in plaats van één ( grapje). Mannen accepteren inmiddels in toenemende mate een verzorgd uiterlijk en dit levert absoluut voordelen op.
Steeds meer mannen waarderen ook de ontspannende en verkwikkende behandeling in het cosmetica-instituut, die direct zichtbare resultaten oplevert.