Vragen? Bel ons: 06 43759142

Fruitzuur/Glycolzuur behandeling

Fruitzuur behandeling
Fruitzuur werkt goed tegen fijne rimpeltjes en een droge en ruwe huid. Na een behandeling met fruitzuur blijkt dat de poriën 80% verbeterd ( kleiner) is. De gladheid van de huid is 50% toegenomen, fijne rimpels verdwijnen, grove rimpels verminderen. De huid wordt gelift op de probleemgebieden o.a. rondom de ogen, U krijgt een egaler huidoppervlak. Bij verticale lijnen op het decolleté blijkt fruitzuur opmerkelijk goed te werken. De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren. Fruitzuur is een perfecte preventief middel in de strijd tegen huidveroudering.

Glycolzuur behandeling
Glycolzuur heeft een diepere en sterkere werking dan fruitzuur. Glycolzuur kan daarom prima gebruikt worden om dieper gelegen huidproblemen of indicaties te behandelen. Voor grovere rimpels en littekens

Hoeveel behandelingen?
Naar gelang hoe de conditie van de huid is en het is aan te bevelen om het in kuurverband te doen. In kuurverband moet u denken: 5 a 6 behandelingen een maal per week. Om een mooi resultaat te behouden is het advies om het na 4 tot 5 maanden te herhalen, maar dan niet 5 sessies, dan is één behandeling al vaak genoeg. Mede afhankelijk van hoe goed u uw huid na de behandeling verzorgt. U kunt het vergelijken met een tandartsbezoek. Uw tandarts kan problemen verhelpen, wanneer u niet naast het tandartsbezoek uw gebit goed verzorgt, dan zullen de problemen weer terugkeren.

Fruitzuur en glycolzuur behandelingen zijn erop gericht om de huid weer volledig op te peppen. De huid ziet er weer jonger en stralender uit na 5 á  6 behandelingen. Oneffenheden en foutjes zijn weer weg, ook kleine rimpeltjes.

Echte diepe rimpels worden minder diep, de rimpels worden acceptabel.

Inclusief complete gezicht en decolleté behandeling

€ 69.50
120 minuten