Teriyaki biefreepjes
Teriyaki Bief reepjes met paprika, edamame boontjes en zilvervlies rijst.
2 personen
Ingrediƫnten:
150 gram biefstukjes in flinterdunne reepjes gesneden:
Marineer deze in soyasaus (kikoman)
2 uien in reepjes
2 rode paprika in reepjes
100 gram edamame boontjes en 100 gram erwten (diepvries)
100 gram zilvervliesrijst, kook deze volgens bereidingswijze gaar.
2 eetlepels olie
Peper en zout naar smaak
Evt chinese kool als salade dun gesneden met lekkere dressing.
Bereiding:
Verhit 2 eetlepels olie, bak op hoog vuur de biefstukreepjes aan +/- 2 minuten, haal ze uit de pan en bewaar apart.
Bak in dezelfde pan nu de uien en de paprika reepjes beetgaar.
Voeg de edamame boontjes en de erwtjes toe en verwarm deze totdat ze op temperatuur zijn.
Naar smaak peper en zout toe.
De laatste 2 minuten verwarm je de biefstuk reepjes erbij.
Serveer met de rijst en evt de chinese kool salade.