Vragen? Bel ons: 06 43759142

Nieuwe trainer. Bij deze stel ik mij voor Harry Baso.


Hallo sporters,

De meeste van jullie ken ik nog niet, ik wil me graag hierbij voorstellen.

Ik heet Harry Baso, 40 jaar (ja, echt waar ????) en ik ben de schoonzoon van Leon en Marlies. Sinds juni dit jaar gelukkig getrouwd met hun dochter, Vera en samen hebben we een fantastische dochter van 1 jaar oud, Nora.

Ik beoefen al vanaf mijn 9e levensjaar verschillende sporten, met veel gedrevenheid, passie en plezier. Sport houdt mij lichamelijk en geestelijk fit en gezond. Van 9 tot 19 jaar heb ik in de jeugdopleiding van voetbalclub Roda JC gespeeld. Hier kwam ik in aanraking met topsportmentaliteit en professionaliteit. Het was een intense maar hele mooie periode die mij gevormd heeft als mens en als sporter. De kernwaarden die ik hier als jeugdige heb mee gekregen: discipline, focus, niet opgeven wanneer het moeilijk word, en altijd voor 200% je doelen achterna gaan nam ik mee naar mijn militaire carrière.

Ik ben 10 jaar beroepsmilitair geweest bij de luchtmobiele brigade, waarvan 2 jaar als instructeur. Hier leerde ik wat tevens mijn motto is geworden: NEVER GIVE UP! Alles is mogelijk. Je lichaam kan meer aan dat je denkt. Wanneer je denkt dat je niet meer kunt, kun je nog een derde. Hier heb ik geleerd dat je moet vertrouwen in je lichaam en soms je grenzen moet verleggen. Bij defensie is mijn passie ontstaan voor persoonlijke begeleiding, anderen helpen hen doelen te bepalen en te realiseren. Samen door het stof gaan om grenzen te verleggen om een fitter en zelfverzekerd persoon te worden.

Fast forward nu naar het heden. Door ontslag bij mijn huidige werkgever VDL Nedcar en door aanmoediging van Leon en Marlies ga ik van mijn passie mijn werk maken. Om naast de praktische ervaring uit mijn sport verleden ook theoretische kennis op te doen, ben ik inmiddels gestart met een opleiding tot fitness trainer. Ik vind het heel erg spannend!

Per 1 november zullen jullie mij regelmatig in het Vitaliteitscentrum zien en ga ik een nieuwe tak van sport toevoegen aan het aanbod:

Functioneel fitness in kleine groepen. Deze training is voor iedereen, beginnend of gevorderd, die met persoonlijke aandacht op een veilige manier en in een vertrouwde omgeving wil werken aan zijn of haar doelen. We gaan aan de slag met oefeningen tot het verbeteren van jouw kracht, conditie en flexibiliteit. Kortom: een praktische en uitdagende training waarbij alle spierengroepen en gewrichten aan bod komen.

Naast deze Small Group Trainingen geef ik ook Personal Training.

Hierbij begeleid ik 1 op 1 of in duo om successen te behalen, dit kan gaan om conditie training, spieropbouw of afvallen.

Wil je hier meer over weten? Spreek mij dan aan in het Vitaliteitscentrum voor een gezellig praatje of bel/app mij op 06-14159442.