Vragen? Bel ons: 06 43759142

Sporten

TFM methode (sport cabine)

In de verwarmde cabine voert u liggend een doelgericht (figuurcorrectie)  oefenprogramma uit. Dit programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. Rug en gewrichten worden ontzien doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd. Na verloop van tijd kunnen de oefeningen worden verzwaard; er zijn namelijk meerdere intensiteitsniveaus. Hierdoor blijft het resultaat optimaal. Uw conditie blijft op peil en uw figuur handhaaft het behaalde resultaat als u de cabines blijft gebruiken. De warmte werkt diep in op de spieren, hierdoor stimuleert de doorbloeding. En wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd! Tijdens de bewegingen wordt gebruik gemaakt van verstelbare hand- en voetlussen met daaraan een tegengewicht. Intensieve oefeningen hebben  het grandioze effect dat u verstevigd en centimeters verliest op plaatsen waar u wenst. Dit maakt de cabine bij uitstek effectief voor mensen die willen afvallen en/of het figuur plaatselijk willen corrigeren. Ook is de cabine een prima instrument om spieren te verstevigen.

Abonnementen 2x per week  (+/-) 9x per maand € 55.00

Bij deze contracten kunt u geheel gratis gebruik maken van onze persoonlijke voedingsadviezen, deze helpen u zonder verdere extra kosten zonder honger gewicht te verliezen.

Losse sessies 10x TFM cabine €99.00 20x € 189.50 (zonder voedingsadvies)

Belly belt 

Door met de Better Belly te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly® wordt verhoogd naar 55 graden en omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.

WEG Belly belt(alleen bij sport en afslankcentrum Forster)

De WEG BELLY(Forster) belt gaat nog een stapje verder, deze kunnen we na behoefte van klant individueel verwarmen van 40 tot wel 70 graden, dit zorgt voor verbluffende resultaten.

Better belly , WEG BELLY(Forster) belt 

1xp. week € 28.95 per maand (jaarcontract)

2x p.week € 41.75 per maand (jaarcontract)

3x p.week € 46.95 per maand (jaarcontract)

Deze abonnementen worden ondersteund met  voedingsadvies ter bevordering van gewichtsverlaging, de beruchte stok achter de deur en wekelijks recepten dus zonder verdere extra kosten ook nog gezond slank

Body Workout

Tijdens een body workout worden alle spiergroepen aan gepakt. De groeps sessie duurt 60 minuten, en wordt begeleid door Leon Forster. Deze workout zorgt voor versteviging van spieren en zorgt voor balans.

Bootkamp/Tabata

Bootcamp/tabata training is een training in de buitenlucht, dit gebeurt in groeps verband onder begeleiding. Van alle natuur elementen en je eigen lichaam wordt gebruikt gemaakt. Deze training is voor diegene die van uitdaging/conditie opbouw en spierversteviging houdt en graag in de buiten lucht is. 

Spinning

Spinning is hard werken en kost  zweet. Maar je bouwt een enorm uithoudingsvermogen op. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen. Waar en hoe kun je het doen?

Spinning is een pittige training die gericht is op hart en vaten. Deze training doe je op een soort hometrainer, een stationaire fiets. De training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Spinning, het woord zegt het al, betekent namelijk 'snel ronddraaien'. Je bent dus echt hard aan het werk tijdens een uurtje fietsen.

Een training

Je fiets stel je zelf in op de juiste weerstand en snelheid, waarbij je je eigen tempo aanhoudt.  Spinning is een fysiek zware sport, waar je behoorlijk wat uithoudingsvermogen mee opbouwt, maar voor iedereen toegankelijk.

Je voldoet aan een interval training bij spinning , lekker pittig en bevat veel afwisseling. Pas echter op! Als je tijdens het fietsen wilt stoppen, moet je dat geleidelijk doen. Als je namelijk in één keer stopt, word je over je fiets gelanceerd door de kracht van het vliegwiel. De docent of coach geeft je tijdens de training allerlei instructies, zoals staand of gehurkt fietsen. Meestal vindt een training plaats terwijl er lekkere opzwepende muziek opstaan

Aerobic

Tijdends een 45 minuten les lekker uitleven. onder begeleiding van Marlies Forster maken we makkelijke pasjes passend op leuke muziek.

Mini Trampoline lessen

Aan uw conditie werken? Specifieke gezondheidsklachten verhelpen? Gewicht verliezen of uw houding verbeteren? Leren om uw balans beter te bewaren? Of gewoon met plezier sportief bezig zijn? Het kan allemaal met maar één toestel: de mini trampoline. . Zonder uitputtende trainingsschema’s die u toch niet volhoudt. Maar wel met een lach op uw gezicht!

Met de mini trampoline zet je tegelijkertijd al je 656 spieren aan het werk. Daarom is het niet verwonderlijk dat de trampoline een ideaal middel is om gezondheidsklachten te verhelpen. Of om lekker te bewegen. 

Ozontherapie voor een strakkere, gladde huid

Bij Forster vtaliteits centrum worden de oefensessies aangevuld met ozonbaden. In de ozoncabine doet u geen oefeningen, u kunt er 30 minuten heerlijk relaxen. Tijdens de ozon-zuurstoftherapie worden uw huid en spierweefsels echt verwend. Ozon zorgt ervoor dat de stofwisseling en de bloedsomloop gestimuleerd worden, zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Het resultaat is minder cellulitis en een strakkere, gladde huid. Ozon ondersteunt het afvallen en verstevigt de huid- en spierweefsel waardoor u na het afvallen letterlijk lekker in u vel zit. Ozon helpt ook bij doorbloedingsstoornissen. Doorbloedingsstoornissen, zoals bijvoorbeeld krampen in de kuiten, prikkelingen in de ledematen of soms zelfs hoofdpijn kunnen door de ozontherapie verminderen.

De voordelen van ozon:

Revitaliseert je huid en geeft je een jongere en strakke uitstraling. Zorgt voor extra energie in de huid: je voelt je weer jong en herboren. Verbetert doorbloeding en vermindert zichtbaar cellulitis

10 behandelingen € 69.50

Personal training

De naam zegt het al, persoonlijke training! PT is veelal een training 1 op 1. Trainingen duren vaak 1 uur en incidenteel 30 minuten..De afgelopen jaren hebben wij heel veel kennis opgedaan in het begeleiden van mensen . De opgebouwde kennis en de kennis van Leon Forster die hij  40 jaar op sportief gebied heeft opgebouwd, hebben hem doen besluiten om ook als Personal Trainer te begeleiden. De drive om mensen te willen helpen, is daarbij een zeer belangrijke factor.

Bij Personal Training begin je allereerst met een intake, hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar jouw persoonlijke doel! Dit doel is immers voor iedereen anders.Het doel kan zijn weer fitter te worden na of tijdens revalidatie. (dit kan ook op locatie) Het doel kan zijn een wandel of fiets vakantie, een loop wedstrijd, marathon of triathlon. Of gewoon als start voor een fitter en gezonder leven. Ook bij weinig tijd of bij te weinig eigen motivatie is personal training vaak een goed begin om een nieuwe levensfase in te gaan. Naast hard werken kijkt Leon ook  naar jou als individu. Dat kan zelfs per training veranderen, heb jij niet zo'n goede dag, dan wordt daar rekening mee gehouden! Het doel is om niet alleen goed te trainen, maar met een heel ander gemoed de deur uit te gaan. Dit is bijna alleen mogelijk met Personal Training. PT is helaas niet voor iedereen weggelegd, dat is een feit. Toch is er een stijgende tendens dat steeds meer mensen kiezen voor PT, omdat ze merken dat een goede gezondheid het allerbelangrijkste is in het leven. 60 minuten € 40,00 € 60.00 2 personen  30 minuten € 25,00 2 personen € 40.00 indien de trainingsessie op locatie wordt gegeven, zal de reistijd na overleg in rekening gebracht worden.